tiistai 5. helmikuuta 2019

70000 Tons Of Metal 2019!!

Keskiviikkona ennen biitsibileitä tuhottiin iso osa meidän tuliaisviinoista kolmeen pekkaan.
Kun oltiin juotu itsemme tarpeeksi mukaviksi käveltiin Clevelanderiin ja suoraan rannalle, jonne oli jo kokoontunut hyvä joukko mustiin pukeutuneita iloisia ihmisiä.








Meininki oli mitä mainioin, törmättiin muihin suomalaisiin ja istuttiin rannalla hetken aikaa jorisemassa niitä näitä. Treffattiin myös kanadalaiset ystävämme Ryan ja Kendra rannalla sekä heidän kaverinsa Kyle ja Sean sekä muutama muukin. Rannalla otettiin jokavuotinen ryhmäkuva, mutta meitä siinä tuskin näkyy, jäätiin ihan suosiolla aika taakse. Ilma oli lämpimämpi kuin edellisenä päivänä ja aurinko paistoi. Tarjoiltiin salmaria ja lakritsishottia sekä minttuviinaa ulkomaalaisille ystävillemme ja toki itsekin maisteltiin. Nälkähän siinä yllätti ja lähdettiin hakemaan porukalla pitsaa jostain lähipitseriasta. Pitsaa odotellessa törmättiin Ravenous -bändin keulahahmoon Ravioliin joka esitti meille uskomattomia laulutaitojaan ja myös hienoja tatuointejaan ;). Nautittiin pitsat nurmikolla Clevelanderin vieressä kuunnellen hyvää metallimusiikkia ja heitettiin hyvää läppää. Pojat intoutuivat jopa kiipeilemään puuhun, apinoita ne on.
Raviolin tatskat

Teija, Mici ja Kyle


Jari, Teija, Kendra, Kyle, kolme tyyppiä joiden nimiä kukaan ei muista, Ryan, Mici ja Ravioli


Etsikää kolmas jäbä :)


Iltahan jatkui vielä hotellihuoneen kautta taas Clevelanderiin virallisille 70000tonnia etkoille.






Jari meni jo hyvissä ajoin yöpuulle. Teija ja Mici seurasivat yön pimeinä tunteina =)

Aamulla ohjaamo kipeänä läksimme hakemaan uutta matkalaukkua, koska pieni paha Finnair hajotti edellisen. Laukku löytyi Teijan ilmiömäisen suuntavaiston avustamana nopeasti ja täyttyi tavaroilla vielä nopeampaa.

Pakkausurakan jälkeen kirjauduttiin ulos ja tilattiin Uber meitä hakemaan. Kyyti oli hotellin edessä minuutin jälkeen tilauksesta. Vajaan tunnin autoilun jälkeen oltiin satamassa ja siellä meitä odotti taas ihana Independence of the Seas. Laivaan pääsy sujui nopeammin kuin viime vuonna. Meidän hytti ei ollut vielä valmiina, joten käytiin hakemassa juotavat casinon baarista ja venailtiin niiden kanssa että saatiin kamat jätettyä hyttiin. Sen jälkeen suunnattiinkin Windjammeriin buffetlounaalle. Meitä vastassa oli tosi hieno mutta ihan överimakea täytekakku. Ei sitä varmaan edes syötäväksi ollut tehtykään...=D


Masut täytettyämme relattiin vähän aikaa hytissä ja odoteltiin evakuointiharjoituksen alkua. Harkan jälkeen lähinnä nautittiin alkoholia ja käytiin kattelemassa muutamat keikat, mutta aika ajoissa oltiin kuitenkin nukkumassa.


Pakollinen hissikuva! Kummituskin mukana =D

Hytissä relailua, vielä ollaan Fort Lauderdalessa.

Hienot maisemat laivan lähtiessä


Delain oli reissun eka show meille.




Viinatrokarit ollu työntouhussa =)
Jo kuuden metalliristeilyn semi-mestari Jari tuumasi että näillä eväillä säästimme semmoset 300$ 

Pool Deck lava rakenteilla


Päivä kaksi aloitettiin Windjammerin aamiaisbuffetissa ja heti sen jälkeen katsomaan Gloryhammeria joka avasi pelin pool deckillä klo 10. Ilma oli hieno muuten, mutta tuuli oli aika voimakas. Kuultiin vasta risteilyn jälkeen, että tuulen takia laiva oli seilannut 3h väärään suuntaan, jotta pool deckille tuleva esiintymislava oli saatu turvallisesti kasattua. Hienosti pojat sai homman hoidettua ja eka keikka alkoi ajallaan. 




Porealtaassa on porukkaa, onneks niitä on useita!






Haluttiin tältäkin reissulta viralliset 70000tons of metal -oheistuotteet mukaan ja sillä välin kun Mici heilui jossain keikalla sen saksalaisten hyttikaverien kanssa Teija ja Jari jonotti paitajonossa 1,5h. No toi se Mici meille janoisille sentään juomista. :)
Käytiin katsomassa jokunen keikka mm. Van Canto, acapellana esiintyvä metallibändi. Oli kyllä huikee!

Riittäis tää jonotus


Unleash the Arches


Van Canto
Van Canton keikalla nähtiin myös onnistunut kosinta!
Oltiin varattu perjantaiksi pöytä Chops Grillistä. Laivassa on pari hienompaa ravintolaa joissa maksetaan sapuskat erikseen, ja me haluttiin ainakin kerran syödä hienosti, vaikka ei Windjammerissa ja Sorrento'sin pitsassakaan ole mitään vikaa. Micin piti lähteä meidän kanssa, mutta matkapahoinvointi otti miehestä voiton ja Mici jäi lepäilemään, kun me suunnattiin syömään. Ja syötiinkin hyvin! Aivan järjettömän hyvät piffit, mutta kyllä siellä rahaakin meni. Saatiin pöytäseuraksi Costa Ricasta kotoisin oleva Joshua, jonka kanssa meillä riitti juttua päivällisen ajaksi.



Päivällisen jälkeen vaihdettiin uikkaria ylle ja hypättiin porealtaaseen katsomaan Kamelotin keikkaa. Saatiin mukaan myös Ryan, Kyle ja Sean. Aivan hulluja kanadalaisia riehujia mutta tosi hauskaa seuraa!=D

Se Kamelotin setä kävi välissä huikkaamassa pleksin takana poreilijoille että tulkaa tänne lavan eteen. Jari sai huudettua että tule ite tänne, mutta eipä sitä näkyny.




Väsyneitä matkalaisia siellä täällä

Niin oltiin mekin ihan poikki=D

Eräs mukava belgialainen herrasmies teki meille kolmelle etukäteen tällaiset hienot laminoidut kortit joissa edessä on kuva ja nimi, ja takana lukee "Jos löydät minut sammuneena ja nukkumassa jostakin niin voisitko toimittaa minut takaisin hyttiin 1536, tarjoan siitä hyvästä kaljan".
Myöhäisemmät keikat jäivät meiltä perjantainakin katsomatta ja otettiin hyvät unet alle ennen lauantain Haiti -päivää. Aamulla siis laiva ankkuroitui Labadeen satamaan, Royal Caribbeanin omaan yksityiseen pikku kylään. 

Ennen rantautumista söimme hyvät aamupöperöt omalla parvekkeella






Aamupäivä grillattiin makkaroita rannalla maistuvien rommikoktailien kera





Kauaa ei ehditty makoilla sillä ohjelmassa oli hurja Zip line, maailman pisin vaijeriliuku vetten päällä!


Yllä olevasta videostakin näkee että kyyti oli 100$ arvoinen =)

Laskun jälkeen oli taas hyvä hengähtää rauhallisella rannalla ja käytiin me meressä pulikoimassakin. 

Mici rannalla



Hienon aamupäivän jälkeen takaisin kotoisaan hyttiin pesemään hiekat pois kehosta. Sitä oli taas ilman kummempaa draamaa ihan joka paikassa =)




Vähän yritimme köllötellä vielä auringossa, syödä ja päikkäröidä, mutta taisteluväsymys vei voiton... mitään erinomaisia keikkojakaan ei meidän korville enää ollut luvassa joten unten maille ilta yhdeksältä. Ihan kiva välipäivä!


Sunnuntaiaamuna Teija se reipasteli itekseen aamupalalle ja toi matkakaverillekin evästä vuoteeseen. 
Päivä alkoi hitaasti mutta varmasti Visions Of Atlantiksen keikalla porealtaasta!
Samoilla uimahousuilla vielä puolisenkymmentä kierrosta yläkannen huikeasta vesiliukumäestä! 


Siellä se muija vetää tuubissa



Häröilyä ympäri laivaa

Aurinkorasvat pääsi loppumaan








Viimeisellä ehtoollisellakin oli kakkua tarjolla, jätttiin suosiolla maistamati.


Mansikkataikurit maistui taas makeilta!


Sitten olikin jo aika pistää ykköset päälle ja jalalla koreaksi!


Viimeisen päivän teemana on pukeutua hassusti ja pitää vielä hassumpaa. Laivalla näkeekin mitä hienoimpia virityksiä =)







Kendra ja Ryan



Ikinä ei olla saatu näin paljon huomiota, Teijan silmät ja Jarin miekka oli ihan hittejä




Muutamaa keikkaakin siinä sivussa kerettiin katsomaan


Kamelotin äijä se siellä jorisee. Kuulosti paremmalta poreammeesta kun sen laulusta ei saanut selvää =)









Siinäpä se oli vuoden upein tapahtuma taas kerran. Bileet olis jatkunu aamun tunneille karaoken merkeissä mutta meillä oli aikainen herätys ja laivasta poistuminen jotta kerkesimme Aruban koneeseemme =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti